Kodin pitää olla asujansa näköinen ja on tärkeää, että kotona on hyvä fiilis...

Kauneus on aina ollut yksi ihmisen tärkeimmistä tarpeista ja elämässä niin monen asian lähtökohta, jopa tieteen. Kauneus on katsojan silmissä, sitä ei voi kukaan määritellä toisen ihmisen puolesta. Kauneuteen ei voi suhtautua mustavalkoisesti vaan kauneudesta, kauniista asioista ja upeista väreistä saa ja pitää nauttia arjessa yhtä monimuotoisesti kuin vaikkapa luonnon ihmeistä tai sateenkaaren uskomattomista värisävyistä.

Näin me täällä Punaisessa Rusetissa uskomme ja sen mukaan toimimme. Rakastamme yksilöllisiä ja ainutkertaisia asioita. Luonto, kädentaidot, eettisyys ja toisista välittäminen ovat meille tärkeitä ja haluamme, että tämä näkyy myös tuotevalikoimassamme.

Valikoimassamme tärkeässä roolissa ovat pienten kotimaisten yritysten tuotteet ja haluamme valita ensisijaisesti kotimaisen toimittajan, jos se vain on mahdollista. Näin me kotimaiset pienyrittäjät tuemme toinen toisiamme ja teillä asiakkailla on valittavana ihania, persoonallisia kotimaisia tuotteita. Ulkomaisilta toimittajilta meillä löytyy laadukkaita tuotemerkkejä, kauniita arjen käyttötavaroita ja sekä kivijalkapuotimme kanta-asiakkaiden toivetuotteita ja tuotesarjoja.

Tärkeää meille on ensisijaisesti asiakkaiden toiveet ja tarpeet. Aina kaikki ei ole mahdollista mutta haluamme kuitenkin tehdä parhaamme.

Olemme täällä juuri sinua varten ja autamme mielellämme!

Puodissa hääräilee...

Yrittäjä-Marjaana

Olen toiminut jo kuudetta vuotta yrittäjänä puodillamme ja Punaisen Rusetin vakkariporukkaa olen ollut yli kolmentoista vuoden ajan. Olen tradenomin tutkinnon lisäksi opiskellut sisustusassistentiksi. Yrittäjän sydämeni palaa kaikelle kauniille, unelmoinnille sekä toisten ihmisten huomioimiselle.

Rakastan perhettäni, luonnossa liikkumista ja valokuvaamista. Ne ovat kaikki minulle tärkeitä voimavaroja yrittäjyydeen haasteiden vastapainona. Voimavarat ovatkin olleet viime vuosien ajan erityiskäytössä haasteellisen maailman tilanteen takia.

Te ihanat asiakkaani olette pitäneet puodin pystyssä ja olen saanut teiltä uskomatonta tukea ja kannustusta läpi erikoisten vuosien

Tästä iso kiitos kuuluu teille kaikille!

Hymyillään kun tavataan!