Kodin pitää olla asujansa näköinen ja on tärkeää, että kotona on hyvä fiilis...

Kauneus on aina ollut yksi ihmisen tärkeimmistä tarpeista ja elämässä niin monen asian lähtökohta, jopa tieteen. Kauneus on katsojan silmissä, sitä ei voi kukaan määritellä toisen ihmisen puolesta. Kauneuteen ei voi suhtautua mustavalkoisesti vaan kauneudesta, kauniista asioista ja upeista väreistä saa ja pitää nauttia arjessa yhtä monimuotoisesti kuin luonnon ihmeistä tai vaikkapa sateenkaaren uskomattomista värisävyistä.

Näin me täällä Punaisessa Rusetissa uskomme ja sen mukaan toimimme. Rakastamme yksilöllisiä ja ainutkertaisia asioita. Luonto, kädentaidot, eettisyys ja arjen pienet ilot ovat meille tärkeitä ja haluamme, että tämä näkyisi entistä enemmän myös tuotevalikoimassamme.

Valikoimassamme tärkeässä roolissa ovat pienten kotimaisten yritysten tuotteet ja haluamme valita ensisijaisesti kotimaisen toimittajan, jos se vain on mahdollista. Näin me kotimaiset pienyrittäjät tuemme toinen toisiamme ja teillä asiakkailla on valittavana ihania, persoonallisia kotimaisia tuotteita. Ulkomaisilta toimittajilta meillä löytyy laadukkaita tuotemerkkejä, kauniita arjen käyttötavaroita ja sekä kivijalkapuotimme kanta-asiakkaiden toivetuotteita ja tuotesarjoja.

Tärkeää meille on ensisijaisesti asiakkaiden toiveet ja tarpeet. Aina kaikki ei ole mahdollista mutta haluamme kuitenkin tehdä parhaamme.

Olemme täällä juuri sinua varten ja autamme mielellämme!

Puodissa hääräilee...

Yrittäjä-Marjaana pienen tiiminsä kanssa. Minun lisäkseni apuvoimina puodilla ovat Essi, Eija ja Julianna. Korona-pandemiasta johtuen olen itse suurimmaksi osaksi tällä hetkellä täällä kivijalkapuodillamme sinua palvelemassa ja käytän maskia, jotta myös sinun olisi turvallista asioida kanssani. Lisäksi olemme huomioineet kaikki muut tärkeät turvatekijät (turvaetäisyydet, pintojen desinfiointi, käsidesi tarjolla) ja kassallamme on käytössä turvapleksi.

Olen toiminut yrittäjänä parin vuoden ajan puodillamme mutta Punaisen Rusetin vakkariporukkaa olen ollut jo useiden vuosien ajan ja olen tradenomin tutkinnon lisäksi opiskellut sisustusassistentiksi. Yrittäjän sydämeni palaa kaikelle kauniille, unelmoinnille sekä toisten ihmisten huomioimiselle.

Rakastan perhettäni, luonnossa liikkumista ja valokuvaamista ja ne ovat kaikki minulle tärkeitä voimavaroja yrittäjyydeen haasteiden vastapainona. Voimavarat ovatkin olleet viime vuoden ajan erityiskäytössä haasteellisen pandemiatilanteen takia. Te ihanat asiakkaani olette pitäneet puodin pystyssä ja olen saanut teiltä uskomatonta tukea ja kannustusta läpi outojen kuukausien. Kiitos kaikesta tästä ja mahdollisuudesta jatkaa täällä edelleen. Tästä iso kiitos kuuluu teille kaikille!

Maskeista huolimatta hymyillään kun tavataan!