KIVIkivin TARINA

KIVIkivi on kahden naisen, äidin ja tyttären vuonna 2017 perustama yritys. Sytykkeenä oli oma tarve löytää yksivärisiä, harmonisia ja omaa silmää miellyttäviä lastenvaatteita ja tarvikkeita. Kiireisessä arjessa lapset ja vanhemmat viettävät yhteistä aikaansa eniten iltatouhujen, kylpyjen ja aamutuntien aikana. Siksi tuotteiksi valikoituivat yksinkertaiset ja väritykseltään niukat yöpuvut, pyyhkeet, kylpytakit ja pellavalakanat. Harmonisessa ja väreiltään rauhallisessa ympäristössä korostuvat kaikkein tärkeimmät; rakkaat ihmiset. Haluamme tuotteillamme synnyttää harmoniaa ja arjen luksusta.

 

Tarina alkaa jo 1950-luvulta, kun räätälinä toiminut isoäidin isoäiti perusti tyttärensä kanssa Tikotex-nimisen ompeluyrityksen. Isoäidin äiti jatkoi käsityöperinnettä toimien koko työuransa käsityönopettajana.

Äitien ketjussa on periytynyt myös rakkaus kiviin. Merten rannoilla on kivien muotoja ja värejä ihailtu ja kivien vedenhiomia pintoja hivelty. Meren ääreltä ja kivistä löytyivät myös malliston värimaailma ja yrityksen nimi ’KIVIkivi’. 

KIVIkivin perusarvoja ovat

estetiikka – suunnittelumme on niukkaa ja yksinkertaista, joka kestää ajankulun

ergonomia – tuotteet ovat mukavia päällä ja mittasuhteiltaan linjakkaita

ekologia – pyrimme kestävään kehitykseen; valitsemme ekologisia ja korkealaatuisia materiaaleja, tuotteet ovat hyvin tehtyjä ja kestävät kulutusta

etiikka – kunnioitamme asiakasta ja yhteistyökumppaneitamme


KIVIkivi

Järjestä seuraavan mukaan: